Friday, August 21, 2009

Selamat Berpuasa

Sempena Ramadhan Yang akan Menjelma Esk.....aku nk wish hapy fasting 2 all my fren n lots of muslim kt Meysia nie n kt memaner jer...pade sesiape yang penah aku sakitkn ati or tersalah kate, plz maafkn k.....jgn simpan dlm hati....



“Ya Allah jumpakan aku dengan Ramadhan dan serahkan Ramadhan kepadaku, terimalah amalan yang aku lakukan padanya.”

First year nk pose ngan my hubby... so terase seperti pose yg lebey bermakna la...x tau la dier blh bgn bsahur atau x..yang pasti aku wajib bgn coz becita2 nk pose penuh tahun nie..maner tau...baby dlm pewut akn jd lebih kuat....hihihi....

2 my hubby......wish u dpt la bsbr ngan sayang bulan2 pose ni k...




Wednesday, August 19, 2009

Cinta Hati Kami.....

skrg ni dgn kes H1NI yg mnkutkn ni..aku pn cuak gk la nk g shopink or jejln kat luar...4 safety kena la pki topeng ala2 nk jd pakar bedah ni... hihhii.....gmbr ats tue kt dlm ofis jer...saje ngade2 pakai mask...demo je la...kt ofis rasenye masih selamat cz x ramai manusia..
hihihiii..
sume masih sehat n x der tanda2 jangkitan....

cinta hati kami....

Kt ofis aku ader member yg same2 pregnant..hihihhi...seronok sgt coz ader kwn nk share citer
x la borink sgt....dier lak awal 2 bln...so dia ader xprince lebey la.....dua2 mommy 2 be ni xcited la sgt psl bab2 pregnant n baby... mcm dlm iklan x gmbr 2...
see our tummy...da semakin membesar..
wish sgt cinta hati kami yang bakal lahir kelak akn memberi rahmat n kebahagiaan wt kami...






Tuesday, August 11, 2009

Weekend Yang Tersangat La Bz........

Sabtu n ahad lepas tsgt la bz buat aku... bnyk sgt agenda nk penuhi...dr ari khamis aku da sebuk kat midvallley dok setup booth tuk pameran produk org asli...wlpn agk x larat dgn perut yang semakin membesar dgn sehat dan kuat aku tetap dpt settlekn semuanyer...


Aku sempat lg la posing sambil cover perut tuk tatapan korang....hihihi....da lamer x amek gmbr coz body semakin menggebu..inilah gmbr yang terkini...Masih cute kn...hihhihi...Sabtu lepas gk ader kenduri kt kampung..first experience tuk my hubby balik kmpung n rase kenduri org jawe..dgn penuh smgt dier membelah nasi ambang buat pertama kali..memang klaka...

x sempat nk shoot gmbr cz sumer org sebuk gelakkn dier...so x der la gmbr tuk kali ni..kalau next time dier buat lagi aku bg korang tgk ek...hihihi..hopefully dier x kn kekok ngan budaya aku....

Kt sini gk nk wt wish to my hubby semoga cepat sembuh kerana berjangkit demam campak...hopefully dpt recover cecepat coz boring sungguh bila cayunk sakit..x der partner nk gaduh....muaks...


My Lovely Cayunk Hubby....


Tuesday, August 4, 2009

My Favorite Nephew....

The 'huru hara' budak kecik yang demok....always luv u la.....thanks coz being the first cucu n make all de family happy n so ceria.....



Putra.....Always being my favourite la....hihihii...so much trouble lor...haiya....whtever pn dier la yang jd mangsa buli n guling2 aku...hihihii...mish him so much la...my hubby pn luv him...hikhikhik....

last weekend dier ader kt umah...wah...memang hapening la...mcm nk runtuh sume....nenek ngan atok yg paling gembira kalau dier ader....see dier nyer gigi...doctor kate gigi kanak2 gred A...haiya.....of course la...x mkn coklat n sweet... dat y la gigi dier memang cantik....thn ni da genap umor dier 4 thn.. huru hara jd nyer...g sekolah pn x mor....tgk cartoon 24 hour...aper la nk jd.....whatever pn...hope jd someone yg dibangga kn k.....LUV YA........