Tuesday, October 13, 2009

Raye@umah prof



Since 2004,,,every year we all surely x tinggal g berayer kt umah prof....dari zaman anak dare lagi la...first year rayer..p satu clas...n setiap taun ader jer yang berkurang n bertambah.....kengkawan yang follow pn silih berganti....tp kami bertiga tetap samer n cume partner jer bertuka n bertambah.....rayer 2009....aku, rynn fara jer still together... pas nie kalau ader yang pindah pn surely da x dpt p sesamer lagi.....so mlm tue a'an as a photographer sempat la candid gmbr ktorang.....bnyk gk dier amek...memang ader bakat.... so ni antara gmbr yang nk share ngan korang.......(aku suke gmbr ni....ryn nmpk mcm ibu2 mithali sgt.....)

( wifey n hubby to be....hopefully next year punyer rayer ader org baru dlm pewut ek)










(nmpk cm family kn...aku suke......)






Thursday, October 1, 2009

First Rayer 2009

Da lamer x updates blog nie... x bkesempatan la......taun ni first time beraye kt umah mentua....
hihihih...
rase cm klaka coz family dier x ramai n x der la sesape yang nk wat kecoh....
biasenye mase anak dara dulu2...meriah la mlm rayer..
tp taun ni agak suram la cz kuantiti manusia dlm rumah hubby memang x ramai kn...
rayer taun ni pn memang x same la dgn taun2 sblm ni...part yang paling besh, bile celik jer mate dpt beraye n wish hapy hari raye kt my lovely cayunk bucuk...


gmbr ni diambil pas abis smbyg rayer, thanks to alang coz jd photographer x bertauliah.....dlm family nie aku la yang paling ceria sentiasa kn.. to adek yg giler gmbr..maintain hensem k...


pose ni tuk cover body yang da menggebu....hihihi...nmpk maintain je la kn....my hubby pn agak hensem la di pagi hari rayer...
lastly to all frenz rase nyer x tlambt to wish Hapy Hari Rayer n Maaf Zahir Batin k....