Wednesday, June 30, 2010

setiap tahun umur bertambah......

setiap tahun umur mesti bertambah....x kn berkurang....blh kew berkurang....mesti la tak kn....so setiap tahun angka akn meningkat dari se digit ke 2 digit....kemudian dengan permulaan angka 1 bertukar ke 2 n ke 3 n akn bertukar hingga abis nyawa......
begitu juga aku......so ari nie genap la umo aku 27 tahun...wah....cepat nye masa berlalu.....sekejap jew...tau2 da 27 tahun.....biar pn umo meningkat tp hati masih muda belia lg...perangai pn blm tua wlpn ank suda seorang..masih terlompat2 n tdo sebelah abh...masih myendeng2 sebelah emak...n merengek minta aiskrim pd en.suami...masih sprt dulu.....atau mungkin ade perkara lain yg berubah...especialy tang fizikal...adoi ai....ketara gile weh....x hingat nye bertambh...ok stop....x mor cite psl fizikal coz akn tambah tekanan pada hari yg gembira nie......
akhir kata...ceh...huhuu..poyo jew kn......moga pada hari ini dengan ade nya pelbagai ucapan n doa yg melimpah ruah di fb,masg n cal (thanks kengkawan n keluarga)....wish sgt....hari2 yang mendatang akn menambhkan kegembiraan n kebahagiaan dlm hidup aku......moga kasih sayang dari Allah dan keluarga memberi seribu rahmat kelak....amin....

3 comments:

  1. ameen..
    hepi besday lylie..
    eh! eh! da 27 erk?? tue da tu.. haha

    anywhere smoga success slalu erk.. jgn lupe blanje org2 yg wish kat ko erk.. especialy aku.. tp jgn la sok n luse.. aku cuti weh..

    k

    ReplyDelete
  2. ly...

    happy birthday my bff...moga panjang umur, tambah rezki, tmbah anak,tambah suami..no no no...tambah berat ..no no no, tambah joy, tambah success dan tmbah segalanya lah......

    aku sayang kau.....

    ReplyDelete
  3. Oooohh Happy Belated Birthday!

    Semoga panjang umur, murah rezeki & bahagia selalu di samping keluarga tersayang. :)

    ReplyDelete