Friday, January 21, 2011

perjumpaan kwn2 maya......

wlpn n3 ini telah terlambat...n 2nd gathering akn dibuat pd 13 hb nie..tp aku masih juga mahu berkongsi cerita.....
yeaaaa betul... aku bkn bloggers yg begitu aktif...aku juga bkn seorang penulis yg akn ade mase utk menulis n3 setiap hari.....aku juga kurang masa utk memberi komen utk setiap n3 yg aku bace...tp yg betul aku x pernah tertinggal tuk membaca setiap n3 yg ditulis oleh yaya, hannah,nurul dan dayu.....
itu je la 4 org blogger yg aku kenal mase aku jumpe mereka di mid valley ari tuh.....aku memang rase nk pergi coz aku da lame x jumpe si macho auf yg memang aku da kenal n nk sgt jumpe raina n myiesha....aku da lame sgt follow blog nurul.....aku suke cite2 nurul semasa membesarkan raina dulu....aku pn suke bc n3 dayu...x pernah tinggal pn....tp dayu x kenal aku pn coz mungkin aku hanya pernah komen kt blog dier sekali aje......selebihnya aku bace senyap je tanpa tinggal komen...sory yea dayu.....sgt teruja jumpe hannah....sgt baik dan lembut.....rase mcm segan pula bile nk bercakap dgn dier...dlm hati asyik terdetik..lembut nya hannah...terserlah kewanitaan nya...malu aku rase.....hahaha...hubby pn asyik duk ckp...hannah senyum manis je...hahahah...smpi ke rumah dier duk sebut benda tuh.....
yg lain2 aku berkenan sgt dgn anak zuris..n zuris yg tersangat comel n frendly..........misya ank azie yg super cute......n baby imaan ank fad yg comel n bulat.......serta sha n baby rasiya yg baik sgt blh tdo atas bahu tanpa meragam...yg lelain tuh x sempat sgt la n bertegur sape coz aku nie pemalu sikit...hihihihihi....

hubby aku pn x amik gmbr bebyk pn.......nie je la sikit2 gmbr yg ade.....



alya super xcited.....



sempat gk aku posing ngan ank aku dlm benda nie....





alya main bola dgn miesya..bola ikut color baju okey...



sesi bersuai kenal....


akhir sekali bergambar beramai-ramai......happy sgt....wlpn x kenal....tp mcm da lame kenal....

8 comments:

  1. :) kita dah kenal kan sekarang?
    hope dapat jumpa lagi nanti.

    ReplyDelete
  2. jumpe geng2 blogger mmg bes tau!
    nak2 lagi dpt jumpe anak2 depa..besss

    ReplyDelete
  3. zuris...tuh la.....hope dpt jumpe lg kn...

    rose: nape x pegi ari tuh.....1st tyme jumpe rafiq x semapt nk cubit pipi..malu....kalau g blh jumpe kn...

    ReplyDelete
  4. mula2 jumpa lylie tak cam sekali tgk betul2 baru cam nanti join 2nd gathering ye

    ReplyDelete
  5. Lylie, rugi sangat kita tak join hari tu. tapi next gath kena wajib datang. nk kenal2 semua orang. :)

    ReplyDelete
  6. hehe...walau dah kenal sgt tp kite jarang jumpa kan... slalu chat kt YM je. hehe. lainkali kite leh bwk anak kite lepak kt tmpt2 camtu lagi kan....

    ReplyDelete
  7. lylie, sorry tau
    kita pun macam blur2 je..isskk sape ni
    penat tau perah otak time tu
    tanya reen
    dia pun mcm blur2 je
    last2 lylie yg dtg tegur
    thanks eh
    tp next time kat the mines mesti tak macam aritu
    nanti kita borak2 lagi eh
    aritu tak sempat pun :)

    lylie..kita tag alya untuk contest baby tido
    check it out!!

    ReplyDelete
  8. nice knowing you lylie. nanti jumpe lagi. :)

    ReplyDelete