Tuesday, October 13, 2009

Raye@umah prof



Since 2004,,,every year we all surely x tinggal g berayer kt umah prof....dari zaman anak dare lagi la...first year rayer..p satu clas...n setiap taun ader jer yang berkurang n bertambah.....kengkawan yang follow pn silih berganti....tp kami bertiga tetap samer n cume partner jer bertuka n bertambah.....rayer 2009....aku, rynn fara jer still together... pas nie kalau ader yang pindah pn surely da x dpt p sesamer lagi.....so mlm tue a'an as a photographer sempat la candid gmbr ktorang.....bnyk gk dier amek...memang ader bakat.... so ni antara gmbr yang nk share ngan korang.......(aku suke gmbr ni....ryn nmpk mcm ibu2 mithali sgt.....)

( wifey n hubby to be....hopefully next year punyer rayer ader org baru dlm pewut ek)










(nmpk cm family kn...aku suke......)






3 comments:

  1. da lame akak x tgk prof alias..
    x bnyk beza nampak muda lagie..

    ReplyDelete
  2. awt la gambo aku nie byk sgt...maybe fotographer nie suke tgk muke aku kot..kekekeke...cute x...huhuhu...perasan la plak...taun dpn xde da la nk dok belenggang jer...huhuhu...kena la jd bapak yg mithali...hehehehe....

    ReplyDelete
  3. akak da update blog..
    luvalynndanishamza.blogspot

    ReplyDelete