Wednesday, April 14, 2010

sama tapi tidak serupa sama sekali.....

kenapa la boleh sama.....

aku pn x tau kenapa la aku blh jumpe ngan minah sorang nie...mula2 aku kenal dier masa form 4 kt pusat tuisyen...tyme tuh dier tembam lg...baik jew aku tgk...ala2 sopan gitu..pa tuh abis jew sekolah jumpe lak kt uitm...dan2 satu kelas plk...ape yg aku suke dier suke...x kira la dr tudung smpi ke kasut, dari bag hingga ke purse...warna n shape...kebanyakan nyer same....kalau dier g shopink aku pn p..dier g sungai wang aku p sunway pyramid..tup tup..shopink benda yg sama..hihih..da la sama rupa...brand n warna pn sama...ko la pompuan...x paham aku...cm ne la citarasa kiter blh sama....

thn 2008 dier kawin...kawin lak ngan kwn sekolah husband aku..tetap adew kena mengena jgk..wlpn da abis belaja...kitorang tetap kawan, bj nikah dia dekat sama ngan bj aku....beli tempat yg sama n beads jew berbeza...2009 aku lk kawin....dier nyer wedding purple pink, aku nyer wedding purpleish pink...lebey kurang gk..tp x same ek...2009, pompuan itu pn dpt baby gurl yg tersangat la comel....aku suke anak dier... nasib aku mgandung telambat sikit...2010..aku lak deliver baby gurl jgk....(dpt ank pn sama jantina..) ank aku pn comel jgk....

kalau pk2 blk...klaka jgk...jauh mcm mane pn kami, mesti sama jgk...wlpn kami x selalu jumpa n x selalu berborak sekarang coz sebuk ngan family memasing, kebetulan tetap kebetulan...pegi kenduri kawin..skirt n skaf ank aku blh sama lak ngan ank dier...so benda2 yg sama nie akn terus la belanjutan smpi ank kami besar nanti..tue yg aku pasti.....ape pn ryn aku sayang ko...tp nape la kiter mesti nk kena sama kn...


kamu da adew ank, aku pn da adew ank...hopefully kite kwn smpi biler2 yer ryn, wlpn byk benda dulu2 adew menyakitkan hati kite,aku x penah simpan dlm hati n ko pn jgn simpan dlm hati k..kiter manusia biasa,mesti adew buat slh kn.....muaks.....


gmbr nie kredit di berikan kepada ryn coz bersusah payah tuk cr gmbr anak dier (aisymiera Qasryna) yang serupa dgn alya...same x anak kami??????...

4 comments:

  1. ha'ah larr mmg sama tp x serupa..mama nyer cam adik beradik bb nyer plak cam sepupu sepapat..dunia nie bnyk tull kebetulan yg x dirancangkan? dua2 bb nie comei..huh syiook nyerr dpr bb gurl..

    ReplyDelete
  2. tu la kak...asam garam dunia...hiihi..akak nk bb gul ek...danish da pndai mintak adeq kn...so phm2 ek..insyaalah..pas ni akak plk dpt bb gul k....

    ReplyDelete
  3. amboiiii...promote aku nmpak??? nak wat camner li sumer bnd jadi sm. x plan pun sama...aku beranak dulu dr ko pun bleh sama.anyway aku x kesah pun sm2 ngan ko ni. klu ngan org lain yer aku kesah. x de mende yg aku simpan2 dlm hati li..sumer aku dh luper. arini jadi esok lusa luper dah. papun aku sayang ko jugak. kita terus sama dan sama dan sam hhee...so touchy biler bc blog ko ni...huhuhuhu..

    ReplyDelete
  4. cutenye..hampir sama..hehe
    sonot tengok...:-)

    ReplyDelete