Friday, February 15, 2013

n3 pelepas batuk di tangga.

fuhh..fuhh...
Lama da tak update blog. Hari-hari rasa nak menulis, tapi x de satu pun n3 yang dapat dihabiskan sebelum di publish. Semuanya hanya terbuku dalam hati. 

Sekarang nie, musim tidak sihat anak-anak, balik bercuti dari Gold Coast Morib dan Port Dickson, Eryna demam bersambung-sambung. Masuk hari nie 6 hari da dia demam. Sampai da buntu nak buat ape, doc bagi ubat da berganti-ganti. Nasib Eryna boleh minum susu n da tak muntah, kalau tak semalam dia da kena admitted tuk masuk air. Tapi hari nie kalau dia tak baik gak demam, memang nak bawak  dia ke hospital jugak. 

Letih nya, semalam Alya pulak start semput. Dugaan untuk kami, harap-harap tak la teruk macam adik ryna. Moga anak-anak mama sembuh cepat. 


Nota kaki:

Sekarang nie, takut nak buh gambar kat blog, nak letak water mark malas, bila malas banyak gambar orang salah guna. Hari nie kat paper metro, keluar cite pasal ayah x puas hati ade org guna gambar anak diorang yang tercedera di tangan semasa bergayut di sinki. Dalam fb diorang letak link artikel guna gambar budak tue sebagai mangsa dera.

Belum lagi gambar kawin aku byk guna untuk jadi gambar-gambar penyeri artikel2 perkahwinan. Sabar je la..

1 comment:

  1. apsal ko batuk kat tangga plak, owh ye lah, umah ko ada tangga jugak kan... muahaha, gurau jer yerk...

    erm, harap2 alya n ryna cepat sembuh, kena pergiat jaga pemakanan n persekitaran dorang la macam ni, kan..

    ReplyDelete