Tuesday, August 11, 2009

Weekend Yang Tersangat La Bz........

Sabtu n ahad lepas tsgt la bz buat aku... bnyk sgt agenda nk penuhi...dr ari khamis aku da sebuk kat midvallley dok setup booth tuk pameran produk org asli...wlpn agk x larat dgn perut yang semakin membesar dgn sehat dan kuat aku tetap dpt settlekn semuanyer...


Aku sempat lg la posing sambil cover perut tuk tatapan korang....hihihi....da lamer x amek gmbr coz body semakin menggebu..inilah gmbr yang terkini...Masih cute kn...hihhihi...Sabtu lepas gk ader kenduri kt kampung..first experience tuk my hubby balik kmpung n rase kenduri org jawe..dgn penuh smgt dier membelah nasi ambang buat pertama kali..memang klaka...

x sempat nk shoot gmbr cz sumer org sebuk gelakkn dier...so x der la gmbr tuk kali ni..kalau next time dier buat lagi aku bg korang tgk ek...hihihi..hopefully dier x kn kekok ngan budaya aku....

Kt sini gk nk wt wish to my hubby semoga cepat sembuh kerana berjangkit demam campak...hopefully dpt recover cecepat coz boring sungguh bila cayunk sakit..x der partner nk gaduh....muaks...


My Lovely Cayunk Hubby....


2 comments:

  1. org tu saket lorrr...
    ko tgu baik coz nk gado plak...
    ke tgu ajak wrestling???....ekekekeeee.. =p
    (fara)

    ReplyDelete
  2. wehaa....hihihi...x der geng la....kena wrestling n gado skali..hihihih

    ReplyDelete