Monday, December 28, 2009

17 days to go.....

  • huwargrhhhhh...org keliling aku yang preggy gk sumer da deliver huhuhuh...ini menambhkan suspen aku..... wlpn ader yang due lg lmbt dr aku...tp da meletup awl..huwarghhh....biler lk turn aku.....cumer aku jer masih kat ofis nie...hihihih....ader gk ofis mate yang da tanyer biler nk meletup nie...suker diorang jer...igt aku blh plan nk kuar biler....my lil baby suker dok dlm pewut ni tau...coz mummy dier blh bg mkn mcm2 benda....hihihhi....
  • simptom malas makin menebal dlm diri...hari2 my hubby yang kena sapukan minyak panas kt kaki, selimutkan tyme tdo, basuh kain, kemas katil n smpi nk minum pn dier yang amik kan...maklumlah ...aku da semakin memberat...sian gk tgk dier..tp serius dgn tiap2 mlm kena bgn 2 tiga kali myebabkan aku da x berape nk larat wt sumer benda..huhuhuh....nasib dpt hubby yang penyabar...kalu x surely kena wat sndiri sumer benda kn....biler agaknyer sumer ni akan berakhir...aku pn x tau....kena get ready jer la kn.....

No comments:

Post a Comment