Friday, September 21, 2012

Kena Tinggal Lagi.

Insyaallah, minggu depan aku akan terbang lagi. Meninggalkan anak-anak di rumah berhari-hari bukanlah  menjadi pilihan terbaik untuk diri aku. Tapi, apabila peluang terbaik sesekali datang dalam hidup, tidak terdaya rasanya untuk mengatakan tidak.

Mungkin ini adalah landasan untuk aku jadi lebih baik dari sekarang. Tapi jauh di sudut hati, meninggalkan anak-anak tanpa jagaan aku adalah benda yang paling berat untuk aku buat sekarang.

10 comments:

  1. Replies
    1. jom ann! beli ticket flight, tumpang bilik saya. ade geng baru best!

      Delete
  2. nak ikuttttttttttttt
    tak pe lylie demi pengalaman dan rezeki anak2

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom ikut! tuela kan nurul, pengalaman yang berharga tue. Nak pegi sendiri memang x mampu.

      Delete
  3. ye la..mmg agak terasa bila nk outstation tgglkan ank2 kan.

    untunglah awk, dpt flight sane sini. dpt merasa tmpt org. best!

    ReplyDelete
  4. insyaallah ada sesuatu di sebalik itu.....

    hhe, paham ker apa yang aku taip nie, buat2 paham la yerk..... x mor sedey2 yerk, iqmal is the best papa for alya n ryna, dont worry k, janji balik nnti bawak ole2 untuk mereka.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. iqmal meman terbaik kak! kalau x mati la saya! hihhihi...

      Delete
  5. bestnyaaaa...nak itut jugak. hehehe

    sedih mmg sedih tinggal anak. tapi cari pengalaman dan demi kerja. sebab kerja tu utk anak gak. tapi kalau yaya, memalam mesti nangis sebakul. tp g mana ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan ya, pengalaman nie...saye nk g Austria ya, nk kena join bengkel n seminar kat sana.

      Delete