Tuesday, August 10, 2010

bile kekasih lame menjadi kawan......

boleh kew.......


sebelum nie aku ade bace kt seseorang punye blog berkenaan dgn tajuk tue...wlpn x same lebey kurang la......blh kew kekasih yang kite puja2 sayang2...masa dulu jadi kwn kite sekarang.....sgt rase x boleh...bagi aku la......aku rase sgt terganggu n sangat2 la rase mcm berdosa...wlpn x buat ape2....wlpn x tgk muke....wlpn cume dalam alam maya...tp tetap rase x boleh...kenape yea....memang kite rase hanya utk berkawan...tp tipu weh kalau x terdetik kenangan dulu2 tuh...aku rase mcm nk lempang muke sendiri n sedar yg aku ade ank n en suami yg sgt la sayang pada aku...so enough..jgn ganggu aku...


wlpn kadang2 aku suke n rase rindu tp tlg la...pegi jauh dari hidup aku....tolong......n tolong la jgn sebut kt bespfren aku yg ko masih sayangkn aku n jeles tgk aku n suami...n tolong ek....kamu suda ade isteri yg tersangat la cantik n sedang mengandung pn....utk ape masih berhubung dgn aku n mengadu mcm2 dgn kawan2 aku...tolong la...wlpn kite masih kawan tp tolong.....e...mcm x blh nk terima...rase susah sgt....tolong la jgn igt kn aku dekat kenangan kite dulu...tolong.....wlpn aku rase kamu mcm nk test power n blh goda aku....tp tlg ek wlpn aku insan yg lemah aku masih ade harga diri n maruah suami yg perlu dijaga..tidak sesekali aku akn tergoda ngan kamu semula...so tlg la.....

3 comments:

  1. tolong!!! toloooooong!! tolong pergi jauh jauh dr idup lylieeee..

    syuh! syuh! ces.. hampeh tol la ayam nie.. asik dok kat lylie jerk..

    hehe

    ReplyDelete
  2. oOoOoOoOoOo...........rindu kt kekasih lame ek...

    ReplyDelete
  3. ishh..bahay nie..
    xper apa2 pun ur hubby now n alya is the best among the best..

    ReplyDelete