Wednesday, April 4, 2012

Ingredients of love

Aku jeles sebenarnya, kawan-kawan blog, ramai pandai masak dan selalu share macam-macam resipi. Jeles tengok.. :)

Duk google-google terjumpa benda nie! menarik juga kan, boleh buat aku senyum n rest kan otak kejap. Kalaulah semua benda-benda nie boleh disukat, mesti resipi nya sangat lazat kan?

Selamat Mencuba kawan-kawan dan selamat memperoleh hidangan yang hebat!





6 comments:

  1. Masak kicap je pun boleh jadikan ianya sedap bila ditambah dengan kasi sayang :)

    ReplyDelete
  2. kite pon bukan pandai sgt masak....hahaha

    ReplyDelete
  3. kita br belajar wak..tp resepi awak bg tu acane nak sukat..hehe..

    ReplyDelete
  4. wah..... forgiving guna yang frozen yerk.. bagus2
    moga hubungan kekal selamanya dengan resepi tu kan..

    ReplyDelete
  5. nurul pun tak pandai sangat masak hehehe

    ReplyDelete