Wednesday, February 9, 2011

maafkan mama sayang.....

stat bersedih 2 3 hari yg lalu.......mesti ramai yg tau kn jiwa ibu mengandung mcm aku nie cepat sgt terase n tersentuh waima dgn benda kecil pn..ape lagi benda2 yg bersangkut paut dgn periuk nasi kite.....aku seronok tgk org lain hapy...aku suke tgk org hapy..kenape la aku x hapy sekarang...



yg paling buat aku sedih...smlm aku tersedar..rupenya aku abaikan ank dlm kandungan aku selama nie..da 3 bulan berlalu..x de ape2 usaha pn utk baby nie..sian kt dier..mama mintak maaf sayang...kenape la aku x adil sgt kn...aku tidak lagi mendengarkan ayat-ayat al-quran mcm aku buat mase aku mengandungkn alya...aku x penah mkn sebiji pn folid acid since dr hari pertama aku tahu aku pregnant..aku tidak lagi minum susu......aku x penah pn jage pemakanan aku....aku rase blm cukup doa dan zikir2 aku utk baby nie...sedih nye aku.....



aku lalai sgt dlm mengejar hal kerja dan kehidupan aku..aku lalai dlm menunaikn tangungjawab aku...aku leka dgn hal2 remah yg berlaku..maafkn mama sayang...mama sayang kamu sepertimana mama sayangkn alya.....

alahai mama..nape la mama nie sedih2 selalu kn.....

5 comments:

  1. sabar ek laili...belom terlambat lg. awk still boleh lakukan yg terbaik. :)

    ReplyDelete
  2. tuh la ya.....rase mcm terabai sgt tau....harap pas nie blh buat yg terbaik

    ReplyDelete
  3. cheer up lylie. sure baby dlm peyut tak mahu mama dia sedih2.


    =)

    ReplyDelete
  4. belum terlewat lagi lylie
    mulakan sekarang ye
    kali nie lagi best sbb alya pun boleh sama2 panggil adik dlm perut tu :)

    ReplyDelete
  5. Sedihnya. Teringat time pregnant-kan Myiesha dulu. Macam ni lah yang saya rasa. Tapi bukan sebab sedih sebab abaikan. Sedih sebab tak suka being pregnant.

    This time around I will definitely appreciate each & every moment. :D

    ReplyDelete