Monday, June 11, 2012

ERYNA

Aku nie memang x adil kan. Dulu mase mula-mula ade Alya, asyik la buat n3 pasal Alya. Sekarang bila sampai part Eryna, asyik la x de n3. Sian anak mama. X de ape sangat pun nak share tentang anak kedua aku nie, selain da pandai duduk dan berdiri serta semakin pandai membuli kakak, tiada ape-ape lagi perkembangan Eryna setakat nie. Tapi yang pasti, semakin besar semakin pandai menjeles. Kesian kakak, asyik kena mengalah. Last-last kakak lah asyik menangis kena buli dengan adik. Tapi anak-anak aku nie memang rapat, adik x boleh tengok kakak nangis, surely dia pun join same nk menangis. Kalau adik nangis, kakak la tukang pujuk. Pandai anak-anak mama, penuh kasih sayang.

Ok, layan gambar latest Eryna je la!





Eryna Safiya 9 month n 22 days old!

5 comments:

  1. hah x lama lagi ryna dah pandai gigit, compem kak alya kena gigit selalu kan.. hehe

    update la pasal ryna pi shopping ke, ryna pi playground ke, ryna makan kat umah nenek ker... tu pon boleh per... hehe

    ReplyDelete
  2. dia ni memang kaki gelak.. pas tu pantang tgk org bangun.. igt nak berjalan jek.. jom dtg umah mak long blh tgk binatang keras ( ayat along )

    ReplyDelete
  3. dia ada lesung pipit kah?comel..

    ReplyDelete