Monday, June 4, 2012

kerja gile.

Hari nie hari isnin. Datang keje pagi-pagi, beli breakfast terus mengadap kerja. Buat kerja n terus bekerja. Pas tuh terus teringat nk tunjuk design n product yang staff cawangan da buat dan hampir siap pun.

dalam pukul 10 pagi, Ketuk pintu bos, terus duduk. Pung pang-pung pang bercerita kat bos pasal product tuk incoming event, terus bos diam. Ye la product da siap pun kan, x kan la nk banyak bunyi pulak.

Dengan muka selamber bos pun berkata:

bos : berapa total kos?
aku: dalam 20 ribu lebih!
bos: hurm..  bayar sendiri!

dang! bayar sendiri! gile ke hape! hadoi..susahnya keje ngan bos cam nie! nk kerja lain plz!!!!!!



da x boleh nk buat kerja da nie! layan gambar anak je la dulu!


5 comments:

  1. alahai sweetnya anak dara ni
    ingat lagi ms kita jumpa dekat Wetland dulu, lylie
    Alya posing asik gelak besar je hahaha
    sekarang comel sweet sangat
    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. da besar da ank2 kite kn ann!
      best tyme kt wetland dulu, tyme tu alya malu2 lagi, sekarang kalau awk jumpe mesti mcm nk cubit mulut pulak coz byk sangat cakap!

      Delete
  2. kahkahkah!! kena sedas.... ayorkkkk,dalam ASB cukup x 20k?

    ReplyDelete
  3. Tak pernah jumpa Lylie lagi. Kerek ah boss. Hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. fie, lylie pun teringin nk jumpe fie n kakal!

      Delete