Monday, July 2, 2012

30 jun 2012

Sabtu lepas genap umur aku 29 tahun. Masih x terasa tua, masih berjiwa muda belia, cuma pemikiran je da menjadi semakin emak-emak. Tapi hati masih rase muda selalu. Apa yang aku gembira sangat sekarang nie, di umur aku sekarang, aku da ade anak dua orang. Pencapaian yang paling memberangsangkan sepanjang 29 tahun aku hidup. Ape nak sibuk sangat kan? mak aku umur 30 tahun anak da 6 orang. Baru anak 2 nak heboh sangat kan!

Malam 30 jun tue, aku da tdo, pas tue aku rase ade orang sentuh aku dan cium aku wish happy birthday. Aku sedar -tak sedar je, betul ke tidak iqmal yang cium aku coz selalunya dia tdo je buat tak tau. Rasenya betul la kot. Hari sabtu malam pulak, iqmal konon-konon nak celebrate birthday aku. surprise la konon.Tapi surprise x jadi coz mak abah dia da pecah lobang kata nak celebrate birthday.

Kesian iqmal, mesti dia terkejut tengok aku x terkejut langsung. :)

Tapi aku bangga juga la ngan iqmal nie coz da ade ciri-ciri nak jadi romantik. hhihihi, lawak gila!

Ape-ape pun tq yang, coz susah-susah je nak buat surprise bagai, orang hargai eh!



8 comments:

  1. happy belated birthday awk!
    semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.. :)

    ReplyDelete
  2. wahhh...suwittt nyaaa... senyum2 kite baca. haha
    anyway, happy besday awak. bila lah nak jumpa eh. tggu kite preggy kot. kekekekeke. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah...kalau awk da preggy confirm kena jumpe awk!

      Delete
  3. waah sweet husband awak.. husband maria selalu lupa besday maria..haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebelum nie pun dia suka buat2 lupa maria..nasib baik dia igt taun nie.

      Delete
  4. so sweet..akak plak yg tersipu2..:)
    anyway hepi belated besday semoga berbahagia disamping hubby n puteri2 yg comel..panjang umur murah rezeki..

    ReplyDelete
  5. happy besday yg dah lepas yerk lylie... patut arr x mor keje ari sabtu tu yerk, rupenyer dapat ciuman dari iqmal.. haha

    erm, kira romntik jugak la iqmal kan usaha nak buat seperais kat ko, kalu madi tiap2 taun dah dapat pelok cium pon dah bersyukur sgt dah, alhamdulillah

    ReplyDelete