Monday, July 30, 2012

HP TABLET


Aku memang selalu ketinggalan bab-bab gadjet dan IT. minggu lepas dapat menatang nie, iskh rase macam hampeh je coz tangan aku memang keras bab-bab touch screen nie.


So sekarang nie aku tengah belajar n bermanja-manja dengan tab nie. Aku malas nak tunjuk kat Alya coz dier lagi hebat bab-bab touch screen nie. Anak aku umur x sampai 3 tahun, lagi hebat guna ipad dari aku. Tercabar gak aku. Hhihihi. Lepas nie boleh la aku bersosial di alam maya lebih sikit!

4 comments:

  1. samalah tak berapa hebat kalau touch screen sebab itu pakai hp blackberry je tak pakai hp canggih2 mcm iponggg hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...at least nurul ber BB la juga, lylie nie pakai nokiak je! hihihi...

      risau lah nk pakai hset canggih2,anak-anak suke main baling hset.

      Delete
  2. wah, dah canggih dah..... lepas ni kompem beronline doplopat jam n boleh lah update blog walau di mana saja ngko berada kan..... hehe

    ReplyDelete