Tuesday, February 21, 2012

Double Busy

Minggu nie rase sibuk dan penat sangat. Tak habis penat minggu lepas ber outstation, minggu nie duk kelam kabut dengan perkahwinan terakhir dalam family aku. Letih sungguh dan x terkata. Tanpa disangka minggu nie juga kakak ipar aku besalin la pulak. Lagi double x sangka, adik ipar aku pulak nk besalin hari nie. Dua-dua orang due date awal 3 minggu. Lagi la kucar kacir hidup family aku. Mane yang ke hulu, mana yan ke hilir, sape nak bantu sape, yang paling pening da tentu lah emak dan abah kan.


Yang paling tidang disangkareble adalah, aku pulak gatal-gatal nak pegi ke Singapore esk. Hohohoi! sian mak aku. Mane la aku nak tau semua nie nk berlaku serentak kan. Coz aku pun gatal-gatal nk g bejalan sama minggu ngan wedding adik aku tuk senang lulus cuti. So dalam keterpaksaan aku pegi jugalah walaupun berat hati. Heh, penatnya rasa.....Ok, doakan hidup aku bejalan dengan lancar mulai esok ok! letih sangat da otak nie..Keje kt opis pn melambak2 x settle.


Pagi td siap kena sound pulak ngan pengarah bahagian lain coz x dpt attend meeting esk. Heh, letih da nie...nk cuti pun x senang. Lantak la...malas nak fikir da...Janji kita enjoy!





*****Ops...sape-sape yang tau umah mak aku, aku jemput datang kenduri kawin adik aku eh, kenduri kahwin last tau, pas nie da x de orang nk kawin..kalau ade pun abah aku la kawin kali ke dua..hihihihihi...


ari ahad nie tau.. 26 Feb 2012. Utk silent-silent reader dan kawan-kawan aku yang lain iaitu syikin, fara, abang, anom, timah, kak pizah, yaya, kak mas, kak alin, iza, ezie, dan sape-sape lagi kawan aku yang nk datang, datang eh..aku jemput ikhlas tau..kad nanti guna fb je la eh..


ok bai!





p/s: eh lupa nk cite..gambar aku di sabotaj lagi..ade org guna utk share-share info kt fb, dulu da kena dlm paper...nie terkena lagi...tuh la kn ...pemalas lagi nk letak water marks kt gambar, kan dah jadi bahan share percuma..padan muka aku!

1 comment:

  1. hah super mama super bizi nieh..... hehe
    erm, tunggu kad lah ek. coz nak tengok peta..

    p/s: gambar disabotaj?.....bahaya nieh, leh saman...

    ReplyDelete