Friday, January 7, 2011

Jumaat

Sekejap je masa berlari tinggalkan kita....sedar x sedar da seminggu berlalu.....ari nie jumaat pertama di tahun 2011....byk perkara perlu dikejar n dilakukan pada tahun ni....hal keluarga, kewangan,kerja-kerja di pejabat, keperluan anak....masih blm sempat membuat check list utk semua perkara.....harap sangat semua perkara akan berjalan dengan baik seperti tahun-tahun sebelumnya.......kalau tahun nie lebih baik..terbaik juga kn?



alya kalau ambil gambar sekarang suke buat muke mcm itu..susah nk dapat senyuman manis lagi.

***smlm ke tesco xtra....barang da naik ke hape sekarang..pampers huggies ultra suda naik sampi RM 54- 60 keping..giler mahal..lg mahal dari mamy poko....stress.....perlu ke bertukar ke jenama lain.....selain dari drypers kerana bila alya pakai..abis sume naik ruam....adakah brands pet pet atau pampers same kualiti dgn huggies? rase nk try la..harga nye mcm berbaloi2 aje....ade pendapat?
bile ank da nk masuk 2 nie..rase nye kena pndai berjimat kn?..;)

5 comments:

  1. eee nape alya wat muke cenggitu, ilang la lesung pipi fida..... huhu

    hm, aisha pakai drypers pon naik ruam, pakai pampers pon same.. so sekarang aisha pakai pet pet @ fitti, yang biase pakai pet pet lah..... tu jerk yang aku mampu.. janji ok.. hehe

    ReplyDelete
  2. masa aimy dlu kite try pakai mcm2 pampers...die xde masalah ruam sgt..yg terbaik mestila mamy poko kn,tp mahal..skang ni pakai drypers..pernah try pakaikn petpet ngan pampers,xthn la..cpt bocor...da na masuk 2org tu mmg la sgt perlu berjimat...huhuhuhu....

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah danish ok jew pkai brand drypers..cuma akak spend lebey kt susu danish..

    btul budak2 lau dah nak membesar payah dah nak senyum bile nak snap pic..

    ReplyDelete
  4. tumpang iklan ye..tq:)
    TESTIMONI ENVY BODY SLIM (RM120 dah termasuk pos)
    komen dari pembeli:
    1. Ok, rasa selesa dan mmg membantu bentukkan badan.
    2. Best pakai, rasa yakin je. Nak order lg satu.
    3. Sedap pakai. Kemas je badan.
    4. Mmg best pakai. Bila pakai sakit belakang hilang.
    5. Sedap2. Best pakai. Tiap2 hari pakai. Ingat nak beli lg hujung bln ni.
    6. Mula2 pakai dulu ambik masa jgk, tp skrg dah ok. Kemas je badan. Walaupun masih chubby(br pakai 4 minggu, berat 80kg), tapi ombak kolesterol dah hilang.
    7. Lepas pakai seminggu rasa ada perubahan, lenguh2 badan dah hilang.
    8. Mmg ok, makan pun berkurangan.
    9. OK sgt. Best je pkai. Bila pkai terus rase kenyang.
    Makan pun sikit je.Even klu bukak pun rase kenyang.
    Tq la jual envy ni.Nti blh beli lg wat spare.
    Suke sgt envy..
    10.materialnya ok sgt..x mudah meregang.selesa sgt.
    13.Selesa, sgt selesa.punggung kecik sket. dah blh pakai seluar jeans lama.
    14.bila pakai terasa kemas badan x geleber and bila dijadikan habit rasa x sah bila keluar kerja x pakai.
    bila pakai envy ni terasa best sebab cam badan ni terletak je... badan rasa sedap je..
    kawan-kawan ofis yg pakai pun kata best especially tang ada bintik-bintik FIR tu rasa panas .
    badan rasa ringan makan pun tak banyak sebab rasa kenyang.
    okay gak envy nie....rasa selesa & kain pun lembut...yg paling bagus....murah pun murah.
    envy nie menyerap peluh & menjadikan peluh kiter tidak berbau...
    dah pakai envy tu...best sangat..selesa...sekarang ni kalau tak pakai rasa cam tak lengkap la pulak badan ni.....
    pakai Envy ni ...best rasa kemas je badan... murah dan berkesan.sekarang pakai korset envy ....dah jadi mcm ofis attire lak...korset ni sarung je tapi sedap pakai rasa kemas je badan...kalau tak pakai rasa tak best lak...

    Envy ni murah dan berkesan utk dptkan figure badan yg cantik...
    yg penting harga tak la mahal mana sgt...


    Pertanyaan/order sms 012-6291231 Siti Aniza
    http://kedairevell-online.blogspot.com/
    1.BAGUS UNTUK LENGUH2 BADAN
    2.HILANG MASALAH KEKEJANGAN = CRAMP
    3.HILANG MASALAH BADAN BERANGIN
    4.MELANGSINGKAN BADAN
    5.HILANG MASALAH SAKIT PINGGANG
    6.BADAN RASA LEBIH CERGAS
    ENVY BODY SLIM juga elok dipakai ketika datang bulan/haid,bagi melegakan sakit sengugut.

    ReplyDelete
  5. hye lylie!
    mestilah ingat kamu dan si manis alya tu :)
    seronok jumpa kamu..dan moga2 dpt jumpa lagi ye.
    btw...mentua zuris tinggal kat sec 13.tadika mak kat sec 8.konfius.tu yg trus jadi sec 9.hehee ;P

    ReplyDelete