Monday, March 28, 2011

hapy anniversary rianna....

wa.......cepat tul aku buat n3 tuk ko kn ryn...
hapy anniversary okey....semoge kau bhgia selalu hendaknya.....perkahwinan korang aku masih igt smpi skrg..dihari perkahwinan ko ade perarakan kematian cina di pekan meru sehingga menyebabkan kesesakan lalu lintas & awie smpi lmbt di hari persandingan....kaler khemah yg cantik itu masih juga aku igt.....bulu mate yg tercabut itu masih kekal dlm kotak ingatan aku.....segala org bersilat siap berparang kt umah awie masih tersemat dlm hati aku..dr ko bertunang smpi la ber'anak' sekarang kau masih kawan aku.......harap2 kite akn berkawan smpi bercucu cicit nanti......



semoga kau akn sentiasa bahagia disamping awie yg penyayang...aisy yg comel serta ank2 yg akn lahir kelak...jaga family baik2 okey..sayang awie selamanya eh....sayang korang sekeluarga....
selamat ulang tahun perkahwinan rianna & zianuridza........
ececeh...nie je gmbr yg senonoh aku ngan ko yg aku aku ade......yg aku tau aku x de amik gmbr semenggah pn ngan ko kn....


dihari persandingan ko..aku jd pengapit yg paling vogue tyme itu....hihihih....perghh..tgk body aku yg bersaiz 's' itu membuat aku telan air liur 10 kali coz baju tuh sekarang muat masuk tang betis je...hahahahahah

2 comments:

  1. hahahah..terima kasih wahai sahabat baikku krn post entry spesel tuk anniversary aku yg ke 3..
    yer...mmg mcm2 dugaan yg dtg ms wedding aku. kita tau ape yg jadi ms tau. tp wedding berjalan dgn smooth jugak akhirnya..klu ko telan air liur 10 kali, aku telan 20 kali.heheh.mellentiik siot..sayang ko.

    ReplyDelete
  2. kakakakaka.......
    melentik kn...giler body mantap cm tuh..sekarang da mcm ape ntah..hahahahahah

    ReplyDelete