Thursday, March 10, 2011

SUNSHINE....

you are my sunshine...

my only sunshine....

you make me happy...when skies are grey.....

you'll never know dear..

how much I love You

Please Dont Take..My Sunshine Away...
.

hari ini mood aku telah berjaya dirosakkan oleh org2 yg memang bertangung jawab...x penah la dlm seminggu tue senang hati sentiasa kn...susah btl nk puaskn hati manusia..nasib baik ade matahari kecil kt atas tue yg sentiasa buat aku gembira.....

aku rase bb dlm perut aku nie mesti same gk mcm muke alya mase kecik2 dulukn.....hihih..rindu alya tyme baby......

12 comments:

  1. anak adalah terapi paling terhebat kan?


    lylie nurul nak sgt raina belajar swimming nanti bila anak dah besar sikit kita calling2 ye pi kelas sama2

    ReplyDelete
  2. yup yup. kite pon bile tgk gambo naurah lama2 msti rasa rindu jer time dia bb tuh..huhuh

    ReplyDelete
  3. nurul: ok aje...kite kn sesame duk s.alam kn...

    zuris: penawar utk segalanya kn.....

    ena: hihih.....tyme bb cute je kn..blh gomol2 selalu..x tolak2 kite pn..redha je.....

    ReplyDelete
  4. ah tak sabo nk tunggu mama alya p scan baby tengok muka mcm sape. hehehe.

    ReplyDelete
  5. harap2 muke mcm sape eh....hihihih...muke cm lylie juga la....

    ReplyDelete
  6. hm... agak2 adik alya ada lesung pipi cam alya x yerk?????.....

    ReplyDelete
  7. em pengubat segala masalah kan..rindu nak rasa baby gerak..hehe..

    ReplyDelete
  8. kak mas: hihi..entah la..x de kot..fida da x de....

    maria: rindu ke...hihih..blh je....tmbh la cepat...

    ReplyDelete
  9. lylie - em dah tambah dah..hhuhu...skrg dah 16w..huhu..

    ReplyDelete
  10. maria: tue la maria...bc n3 kt blog awk n view komen....br tahu ari nie awk preggy juga..same2 la kite harungi keadaan ini k..ank same besar.....due bln pose...alahai....

    ReplyDelete
  11. haha..itula due bulan puasa tu yg malas nak hadap tu..jenuhla ganti puasa..hoho..

    ReplyDelete