Thursday, March 17, 2011

macam x cukup mase

alamak..ari nie plan nk balik awl...mak aku x berape nk sihat.......alya pula batuk dan berkahak dekat 2 minggu......ank kakak aku masuk hospital psl perkara yg same..x pasal detect ade virus dlm darah la pulak....x pasal umah aku penuh ngan bebudak coz ank kakak aku yg lain ditinggalkan kt umah mak..wlpn hanya 4 org...tp mk aku smpi demam la hari nie..

ye la selalu hanya jg alya yg begitu behave...x psl dtg pula cucu yg agk hyper dan byk akal.....mane x demam mk aku yg x berape nk muda lg tuh.....da 3 hari pula jg 4 org cucu...hihi..sian mk aku..nk buat mcm mane aku nk amik cuti n tlg jage bebudak pn ari2 ade meeting n ade keje urgent...

kalau asyik cuti ti x psl plk di cop x perform plk..ye la keje kerajaan nie susah juga..politik di tempat kerja yg berleluasa nie aduhai..blh sakit kepala dan hati...lg2 nk puaskn hati org.......kalau ape yg kite buat baik tuh kn...susah nye org nk nmpk...tp kalau buat onar tu....x smpi sesaat sume org tau....lg2 aku yg masih baru nie..hik hik hik......sume nmpk aku kecik je cm kuman....nk x nk wlpn x berapa nk bagus kena juga la expose kn diri di setiap kerja yg diperlukan kn....hopefully dpt la aku memenuhi semua kehendak bos nie..tp x tau nk buat yg mane dulu.....sempat ke keje nk siap kalau aku blk awl hari nie...
aku rindukan suasana bekerja bersama org2 di dlm gmbr nie..setakat nie mereka adlah yg terbaik...dlm gbmr nie 11 org telah ditransfer termasuk la aku...sedey..:( rindu sgt tyme dulu2.....


sekarang nie aku duk berserabut tuk siapkn salah satu kerja seperti yg di atas n tgh nk plan buat bengkel rekaan kt kelantan....nk buat design ape pn aku da x tau....

2 comments:

  1. hm, teringat masa2 hapening time ngan c.mis dulu kan.. bestnyer, kalaulah masa itu boleh di ulang..... ;p

    ReplyDelete
  2. betul la kak..bos terbaik..kengkawan terbaikk....rindu saat itu.....

    ReplyDelete