Thursday, March 1, 2012

Universal Studio Singapore

Dari tahun lepas aku rancang nak kesana. Asyik ade hal dan kekangan kewangan. Akhir tahun lepas tetiba kawan aku si Rianna nk pegi juga. Tanpa melengahkan masa aku pun gedik-gedik booked tiket juga dan pegi sama-sama. Nak hapdet kisah kat sana asyik la tertinggal kamera untuk upload gambar. Next entry aku akan story tentang Universal Studio dan bagi beberapa tips untuk ibu bapa yang ada anak di bawah umur 3 tahun okey!


Ade sesape nak tahu ke? total perbelanjaan aku kat sane pun x habis RM 1500.00. Percaya x? hihi..aku memang pandai mengawal nafsu tau..hihih.. ok! jumpe di next n3..tunggu k!

8 comments:

  1. isk, ingta dah ada gambo dah... cepat sikit upload yerk... hehe

    tips jgn lupa lak.. k

    ReplyDelete
  2. hahaha...sabar ye kak mas...akak 2 asyik nk tgk gambar je tau...hahaha....esk saya upload gmbr!

    ReplyDelete
  3. amboi senyap2 jew dah pai singapore..syiokknyer teringin gak tapi kena tunggu kewangan lebih skit..sbb lau g nak bwk family skali..insyaALLAH..

    Cepat update k..xsabar nak tgk pics yg cantik2 kat sana..k.aza pun dah g kesana semua pic cantek2..aduhhh

    ReplyDelete
  4. Yes pls..silakan kita nak sangat tahu!

    ReplyDelete
  5. yeay! jom update same2. tapi kite tak bawak anaklah. hehe

    ReplyDelete
  6. perghh bestnya..belum berpeluang lg nak smp sana..

    ReplyDelete
  7. lylie, wah2..seronoknye! x bnyk jugak belanjanye kan..hehehe..cpt2 upload gmbr k.. :)

    ReplyDelete